Reed bólint, így tehát te el is indulhatsz. Reed kinyitja neked a gép feléd eső oldalának ajtaját, majd a másikat magának. Azon kihajolva összpontosít, majd megnyújtja a testét, egészen addig, hogy elérjen a lángoló srácig. Odaérve döbben csak meg, mikor látja, hogy a srác valójában kicsoda.
- Johnny? Atyaég, tényleg te vagy? Mi történt?
- Bezony én vagyok és most kivételesen örülök, hogy látlak. Nem tudom mi folyik itt, én csak magamhoz tértem a galiba után ezen a klinikán, majd amikor felhúztam magam valamin, egyszer csak meggyulladtam és lángalakban össze-vissza lebegtem és véletlenül mindent felgyújtottam. Kijött a francia tűzoltóság meg mindenki, de nem tudom, hogy használjam ezt az erőt.
- Úgy látszik ebben az alakban könnyebb vagy a levegőnél, így tudsz felemelkedni. Próbálj meg ellazulni és leszállni.
- Nem tudom jó ötlet-e ez, de megpróbálhatjuk.
Mikor a srác megpróbálja kiüríteni zaklatott fejét, a teste ismét normál állapotúra vált. Már nem lángolt, ám így repülni sem tud. A gravitáció pedig nagyúr: Johnny zuhanni kezd. Reed próbál utánanyúlni, de nem biztos, hogy még idejében el is éri.