Marvel
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Fórum alapú szerepjáték, mely a Marvel világát felölelve nyújt kellemes szórakozást mindenkinek!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Foglalkozások

Go down 
SzerzőÜzenet
J. Jonah Jameson
Admin
J. Jonah Jameson

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2011. May. 20.
Tartózkodási hely : Bárhol

Foglalkozások Empty
TémanyitásTárgy: Foglalkozások   Foglalkozások Icon_minitimeSzomb. Május 21, 2011 1:32 am

A játékban egyes foglalkozások előnyökkel járnak. Természetesen nem tudunk minden foglalkozást ide lejegyezni, ezért ha van más ötleted, azt pm-ben közölheted a STAFF tagokkal vagy valamilyen módon közlöd vele, és akkor mi majd megszavazzuk.

FONTOS! Mindenkinek csak egy előnye lehet! A karaktered hiába bérgyilkos, aki az orvosi egyetemen tanult, de másodállásban harcművészeti oktató, otthon a szabadidejében pedig új kütyüket talál fel, csak egyet birtokolhatsz!

Rendőr: Rangtól függetlenül, az a játékos aki ezen csoport tagja, ingyenesen birtokba vehet egy tetszőleges kis kaliberű kézi fegyvert, illetve bilincset és gumibotot. Továbbá a legtöbb lezárt helyszínre beléphet a karaktere. Mind ezek mellett pedig egy középkategóriás, átlagosnak mondható rendőrautó is az övé lehet és egy iroda is, ingyenesen.

Orvos: Ebbe a részbe bele tartozik az egyszerű gyerek orvos, és az agysebész is. Mivel hivatásbeli, ezért azonnal tud könnyebb sebeket gyógyítani, akár magának is és esetlegesen a lezárt, rendőrség által védett területre is beléphet, ha épp sérült van ott. Mindezek mellett, pedig hozzáférése van a gyógyszerekhez, patikákhoz és esetlegesen még drogokhoz is.

Sofőr/pilóta: Ide tartozik az is aki taxit vezet, vagy mentőautót, esetlegesen vadászgépet. Egyértelmű, hogy a kiválasztott járműtípusban remek navigátor, de mind e mellett egy középkategóriás járművet is magának tudhat hivatásából adódóan, amit bármikor használatba vehet.

(Pizzafutár a motorját, sofőr az autóját, vadászpilóta a gépét ingyenesen stb.)

Politikus: A mellett, hogy politizálhat a rangjához mérten, választhat, hogy két testőrt rendel maga mellé, akik mint NJK-k mellette vannak (viszont csak ember!) és kalandokra kísérhetik a védencüket, vagy pedig egy luxus lakó ház tulajdonosai, egy luxusautóval együtt.

Tudós/feltaláló: Bejárása van bármelyik laboratóriumba és hozzáférhet akármelyik kémiai anyaghoz, amire épp szüksége van. Folyton van nála néhány különleges hi-tech felszerelés, amiket a játékos meg is kap, ha ezzel a munkával indul útjára. Egy elektromos kapunyitó, mely feltöri a különféle zárakat és egy lézersugár-vető a harci helyzetekre.

Katona: Akár leszerelt, akár még aktív, a kiképzése révén, mesteri célzó, és magának tudhat egy katonai kést, és vagy két tetszőleges könnyű kaliberű fegyvert, vagy egy közép súlyút. Mind ezek mellett pedig tiszteletbeli polgár, aki rengetek jeles rendezvényre hivatott, és a felső tízezer örömmel fordul felé, olykor árengedményeket is kaphat a hősiességeiért.

Újságíró/tudósító: Hozzáférése van az archivált anyagokhoz, és több informátora is van. Ennél fogva rengeteg mindent megtudhat bárkiről, akiről más semmit. Ellenben a legtöbb helyen nem szívesen látják (persze függvény, hogy melyik lapnál/csatornánál dolgozik). Az információkat pedig mindig az épp aktuális mesélő regéli el, amit a karakter tudni akar. Kap egy gázspray-t.

Harcművészeti oktató:
Az ilyen karakterek értelem szerűen mesterei egy bizonyos harcművészeti ágnak, de ami előnyt jelenthet számukra, ez egy oktatói épület, amit ingyenesen magukénak tudhatnak a játéktéren bárhol. Továbbá pedig az egyéni csapatfelállás azon részét, melyekben harcművészek toborozhatóak, fele annyi kreditért vásárolhatja meg, illetve egy tetszőleges harcművészeti fegyvert tudhat magáénak és a játéktéren kijátszva kevesebb időt vesz neki igénybe új ág kitanulása.

Tulajdonos (Ipar, gyár, cég stb.): Ebbe a körbe tartoznak az iparmágnások, a gyáróriások urai, és üzemek vezetői. Akinek a karaktere ilyenekkel foglalkozik, ingyenesen magáénak tudhat egy gyárat a játéktér bármely területén, továbbá a gyára által készített termékeket (pl: fegyverek, gépjárművek, épületek -építési vállalkozás esetén-, stb.) megbeszélés után olcsóbban vásárolhatja meg pontból.

-Bérgyilkos/Fejvadász/Elhárító/Kém: Ezek a karakterek fele annyiért vásárolhatnak fegyvereket, és minden más kiegészítő felszerelést, ami az egyes akciójukhoz szükséges (zavaró rendszerek, kommunikátor, kódtörő stb.). Továbbá attól függően, hogy melyik csapatba játszik, állandó körözés van a fején, így bármikor, bárki megölheti.


Ügyvéd: A karakter magáénak tudhat egy sokkolót, egy motorkerékpárt és bármely bűnügyi aktához hozzáférhet, plusz van egy felhasználója a Városi Rendőrség Elektronikai Nyilvántartásában.

Technikus/Szerelő: Különböző kütyüket 4 helyett 2 kreditért vásárolhatja meg, azonban a kipróbálással együtt ki kell játszani a játéktéren. Ha pénzért veszi a tervrajzokat, akkor azok fele annyiba kerülnek neki.

Biztonsági őr: Minden biztonsági őr magáénak tudhat egy 9mm fegyvert és egy sokkolót. Ezen kívül hozzáfér annak az épületnek a kulcsaihoz és irataihoz, ahol dolgozik.

Informatikus: Ingyenesen fér hozzá különböző zavaró rendszerekhez, megfigyelő berendezésekhez, könnyebben jut be a jelszavakkal védett területekre és akár a legnagyobb vállalatokat is összedöntheti a tudásával.
Vissza az elejére Go down
https://marvelworldfrpg.hungarianforum.net
 
Foglalkozások
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel :: Szabályzat-
Ugrás: