Marvel
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Fórum alapú szerepjáték, mely a Marvel világát felölelve nyújt kellemes szórakozást mindenkinek!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 NJK és multi karakter alkotása

Go down 
SzerzőÜzenet
J. Jonah Jameson
Admin
J. Jonah Jameson

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2011. May. 20.
Tartózkodási hely : Bárhol

NJK és multi karakter alkotása Empty
TémanyitásTárgy: NJK és multi karakter alkotása   NJK és multi karakter alkotása Icon_minitimePént. Május 20, 2011 7:15 pm

A játékosok számára is nyitott az NJK használata, amelynek több fajtája is van. De erről később. A Nem Játékos Karakter (NJK) a fő karakter mellett foglal állást. Az az a felhasználó nem csak egy karaktert irányíthat, hanem lehetősége van újra-regisztráció nélkül akár több karakter birtoklására. Ez azért lehet előnyös, hiszen kalandra, akár segítséget is vihet magával, vagy netán, ha olyan NJK van a birtokában, akkor több más kalandban is részt vehet.

Az ilyen karaktert kétféle módon lehet megszerezni. Az egyik a jutalomból, a másik pedig kreditből. Kreditből különböző NJK-kat lehet venni:

1 kredit: Átlagos ember, aki csak a főkarakter mellett tud felbukkanni, külön kalandokra nem mehet.

2kredit: Akár más faj képviselője, aki szintén csak a főkarakterrel együtt tud mozogni.

3kredit: Ember, aki már teljesen függetlenül tud ténykedni, így más kalandokon is részt vehet, a főkaraktertől távol, ezzel akár egyéni élete is lehet.

4kredit: Akár más faj képviselője, aki már teljesen függetlenül tud ténykedni, így más kalandokon is részt vehet, a főkaraktertől távol, ezzel akár egyéni élete is lehet.


Felhívnám a figyelmét mindenkinek, hogy fontos, hogy egy NJK szorosan kapcsolatban legyen a fő karakterrel. Gondolok itt arra, hogy az legyen a rokona, élettársa, barátja, ismerőse, csapattársa. Valamiféle kötelék legyen kettőjük között, még ha nem is szoros de legyen és ezt tüntessük is fel az előtörténetben! Egy teljesen, úgy mond önálló NJK-t csak jutalomból lehet kapni, kreditből nem vásárolható, így érdemesebb ilyen esetben egy multi karaktert alkotni.


A multi karakter Az, mikor egy felhasználónak kettő, vagy több főkaraktere van. Az-az több néven van regisztrálva és ezzel több karakter van a birtokában, ami nem NJK, hanem JK, így ő is ugyanúgy kap krediteket és fizetést, mint a főkaraktered.

Nem megengedett az ész nélküli karakter gyártás, épp ezért kell megfontolni hogy mikkel is álljanak elő a felhasználók. A multi karakter akkor engedélyezett, ha azt a felhasználó előre jelzi, és az aktuális főkarakterének legalább 100 hozzászólása van. Ebben az esetben alkotható egy újabb karakter, majd ezt ismételten meg lehet tenni, ha a legutóbbi karakter is rendelkezik 100 hozzászólással, vagy az előző főkarakter 200-zal. Viszont! Ha egy JK nem elég aktív és ezt nem jelzi előre, egyszeri figyelmeztetést von maga után, majd ha ez ismét bekövetkezik, 2 hónap után a STAFF bármely tagja elveheti, és tetszőleges módon, bármikor felhasználhatja azt akár Mesélői NJK-ként.
Vissza az elejére Go down
https://marvelworldfrpg.hungarianforum.net
 
NJK és multi karakter alkotása
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel :: Szabályzat-
Ugrás: