Marvel
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Fórum alapú szerepjáték, mely a Marvel világát felölelve nyújt kellemes szórakozást mindenkinek!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Fejlődés

Go down 
SzerzőÜzenet
J. Jonah Jameson
Admin
J. Jonah Jameson

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2011. May. 20.
Tartózkodási hely : Bárhol

Fejlődés Empty
TémanyitásTárgy: Fejlődés   Fejlődés Icon_minitimeSzomb. Május 21, 2011 12:34 am

Fejlődési szint

A játékba be van építve egy úgy nevezett fejlődés. Ez azt jelenti, hogy a karakterek idővel befolyással fognak bírni. Hogy ez milyen irányba húzza őket, vagy mennyire lesz nekik egyáltalán hatalmuk eldől.

Jelenleg a következő szinteket lehet elérni:

Hősök:


Önbíráskodó: Minimális befolyás, és alig ismert személy. Bár a piti bűnözők által névvel bír, de még kevés ahhoz, hogy megfélemlítse őket. Többnyire ezt a rangot kapja mindenki aki egy pozitív hőssel indul útjára.

Védelmező: Egy olyan karakter, aki a városának egy bizonyos kerületében igen nagy hírnévvel bír. Mondhatni az ottani védő angyal, és többnyire csak ott ténykedik, olykor ritkábban más kerületekben is, de van egy fő központja. A kiválasztott kerületben eléggé nagy a befolyása, de máshol már csekély.

Megmentő: Média által is ismert közszereplő, sokak szeretik, és sokak utálják. Mindenki hallott már róla, és eléggé sok az ellensége, és a kisebb bandák, piti bűnözők és a ranglétra alsóbb fokán helyet foglalók rettegik nevét. Egy teljes város felett ténykedik, és védelmezi azt.

Hős: A média és a sajtó már jelentősen a közelségét keresi. Rengeteg gaztevő féli őt, de ezzel együtt temérdek az ellensége is. Nem csak egy bizonyos városban rendelkezik névvel, de más államba is elterjedte a neve, ahol igaz, nem olyan nagy mértékben, de ott is félve néznek rá, vagy épp csodálva.

Szuperhős:
Nagy valószínűséggel nem csak Amerika, de az egész világ ismeri a nevét, és temérdek ellensége van, még olyanok is, akikről nem is tud. Rengetegen szeretik, és tisztelik.

Legenda/Bálvány - Leginkább az elhunyt hősök érdemlik ki ezt a szintet, de a még élők is megkaphatják. Az ezen a szinten állók már a legnagyobb gonosztevőket is félelemmel tölti el, ha csak szembe kell velük nézni. Nem csak a Föld, de más bolygók is ismerik/ ismerték és szerették/ szeretik. Hatalmas a befolyása, és több milliárdan tisztelik őt.

Gonoszok:

Bűnöző: Piti gaztevő, kisebb húzásokkal, akit rendszerint lebecsülnek, és kinevetnek. A civilek tartanak tőle, de szinte senki más nem, és minimális, szinte nulla befolyása van az alvilágra.

Alvilági alak: Rengetegen felfigyeltek már rá, tudják ki ő, és a rendőrség folyamatosan körözteti. Minden áron el akarják kapni, emellett a hősök is a nyomában lihegnek állandóan. Az alvilágra már van némi nyomása.

Gonosz: Rengeteg bűntett fűződik a nevéhez, és félve gondolnak rá a polgárok a jótevők a nyomában vannak, és állandóan köröztetik őt. Nagy nyomása van az alvilágra, és már jelentős fenyegetéssel bír bárki számára.

Szupergonosz:
Egész Amerika, és szinte az egész Föld ismeri őt, közveszélyes és hatalmas befolyása van az alvilágra. Élve, vagy halva de el akarják őt kapni.

Hódító:
Hatalmas kaliberű rossz fiú, aki már a Földön olyan hírnévre tett szert, hogy bármelyik hős félve tekint rá. Más univerzumok, és planéták felé is kacsingat, ahol kezdik megismerni, és félni őt. Bárkinek méltó ellenfele, és ezen a szinten már a legnagyobb Szuperhősökkel kell szembe néznie. Hatalmas befolyása van a Földön, szinte bármit elérhet.

Semlegesek:

Kívülálló: Olyan karakter, aki nem áll egyik oldalon sem. Nem igazán van neve, viszont akik között még is, kételkedve fogadják őt, és nem tudják megbízhatnak-e benne. Nem igazán van hatása sem az alvilágra, sem a polgárokra.

Öntörvényű: Ismert, figurává nőtte ki magát, akit egybizonyos városban majd hogy nem mindenki ismer. Mivel nem áll egyik oldalon sem, nem fogadják jó néven, és bizalmatlanok vele kapcsolatban, de sokaktól egyre több felajánlást kap a csatlakozás érdekében. Megosztottak a vélemények, vannak kik félnek tőle, és vannak, kik tisztelik őt.

Ezeknek a rangoknak természetesen a játékban igen nagy jelentősége van. Idővel fejlődnek, és magasabb szintre lépnek a karakterek, illetve a rangok palettája is tágulni.
Vissza az elejére Go down
https://marvelworldfrpg.hungarianforum.net
 
Fejlődés
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel :: Szabályzat-
Ugrás: